BOSPHAERA Raspberry seed oil (50 ml)

Categories: Cosmetics BOSPHAERA
Prices
Brand
BOSPHAERA
Barcode
5903175901064
Logistics
Basic unit
szt.
Weight
0.11 kg
Height of individual pakage (cm)
12
Width of individual pakage (cm)
4
Depth of individual pakage (cm)
4
Type of packaging
Opis

Olej z pestek malin zalicza się do olejów szybkoschnących. Dlatego pokochają go osoby, które nie lubią uczucia tłustości na skórze. Olej z malin zawiera w swoim składzie wielonienasycone kwasy tłuszczowe: Omega-3 oraz Omega-6. Dzięki temu przyczynia się do wzmocnienia naturalnej bariery ochronnej skóry. Dodatkowo można w nim znaleźć witaminy: A i E oraz flawonoidy. Oznacza to, że olej z malin skutecznie rozprawia się z wolnymi rodnikami a przez to wykazuje działanie anti-aging. Polecany do stosowania na każdym typie cery, zwłaszcza poszarzałej i matowej, której brakuje blasku i zdrowego rozświetlenia. Olej z malin może być stosowany również przez osoby ze skórą wrażliwą. To również surowiec cenny w pielęgnacji każdego rodzaju włosów.

Skład: Rubus Idaeus Seed Oil

Nanieś na oczyszczoną, zwilżoną (na przykład hydrolatem) skórę twarzy. Wmasuj aż do całkowitego wchłonięcia. Wcieraj także w paznokcie i włosy.



We have made every effort to ensure that the above information is accurate; however, we cannot guarantee that the published information is free from errors, which shall not, however, constitute a basis for any claims.
© SolEx B2B