SKŁADNIKI:
 ekstrakt z aceroli (Malpighia punicifolia L.), w tym witamina C: 25%; Lactobacillus plantarum; składnik otoczki kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza.
| Skład w porcji dziennej (1 kapsułka) | RWS* | |
| Lactobacillus plantarum /L-137™/ - szczep inaktywowany wysoką temperaturą  | 1010 CFU**/10 mg    | - | 
| Ekstrakt z aceroli (Malpighia punicifolia L.) w tym: - witamina C: 25% | 280 mg    
 70 mg    | - 
 87,5% | 
*RWS – Referencyjna Wartość Spożycia
**CFU – Colony Forming Unit – jednostka tworząca kolonię bakterii
L-137™ jest znakiem towarowym firmy HOUSE FOODS GROUP INC.
Vcaps® jest znakiem towarowym firmy Lonza lub jej filii.
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA:
 Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
UWAGI: Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią oraz dzieci i młodzież poniżej 18 roku życia.
