OPIS:
 Żelatyna wołowa bez smaku jest wykonana z jednego prostego składnika, dostarczając czystego białka w suplemencie diety. Rozpuszcza się w gorących płynach i gęstnieje w zimnych płynach, co sprawia, że doskonale nadaje się do przygotowywania galaretek i żelków. Jest także praktycznie bez smaku, bezbarwna i bez zapachu.
  SKŁADNIKI:
żelatyna wołowa. 
SPOSÓB UŻYCIA:
Zalecana dzienna dawka to dwie płaskie łyżki stołowe. Jedną łyżkę stołową należy przyjmować przed lub w trakcie śniadania, a drugą przed lub w trakcie kolacji. Aby ograniczyć apetyt, przyjmować przed posiłkami.
 Metoda I: Płyny o temperaturze pokojowej: Wsyp jedną łyżkę stołową do szklanki ulubionego soku lub napoju. Pozostawić na minutę, mieszając, a następnie wypić. 
Metoda II: Gorące płyny: Dodaj jedną łyżkę stołową do zimnego płynu na jedną minutę, dodaj gorący płyn i mieszaj aż do rozpuszczenia. Metoda III: Zimne lub gorące płatki śniadaniowe: Dodaj jedną łyżkę stołową do miski gorących lub zimnych płatków śniadaniowych i całkowicie wymieszaj. Jedna łyżka stołowa żeluje jeden litr płynu
  PRZECHOWYWANIE:
 Przechowywać w suchym miejscu i nie przechowywać w lodówce.